Brandblusmiddelen, locaties
Arbeidsomstandighedenwet artikel 3, lid e Arbobeleid; Arbeidsomstandighedenwet artikel 12 Samenwerking, overleg en bijzondere rechten van de ondernemingsraad, de personeelsvertegenwoordiging en de belanghebbende werknemers; Arbeidsomstandighedenwet artikel 15 Deskundige bijstand op het gebied van bedrijfshulpverlening; Arbobesluit artikel 3.8 Brandmelding en brandbestrijding
Het niet goed kunnen bestrijden van een brand
Aandachtspunten/Maatregelen
-
Keukens:
Het gebruik maken van de volgende blusmiddelen:
in de keuken dient ten minste een poederblusser van minimaal 6 kg inhoud aanwezig te zijn;
bij aanwezigheid van open vuur moet een blusdeken aanwezig zijn;
van frituurovens moeten de deksels in de directe nabijheid aanwezig zijn om eventueel als vlamdover te kunnen dienen.
Lasruimte:
Zorg voor voldoende
Log in of activeer deze boektitel om verder te lezen.
Om het hele document te lezen moet u eerst inloggen of deze boektitel activeren.