Zoeken in de titels op deze website:

Inhoudsopgave
Titel

ArboProf

  • Informatiesoort: Wet- en Regelgeving
  • Auteur: P.J. Diehl
  • Bijgewerkt tot: 28-06-2021

Zoeken binnen deze titel

Inhoudsopgave
Artikel

Brandblusmiddelen, locaties

Arbeidsomstandighedenwet artikel 3, lid e Arbobeleid; Arbeidsomstandighedenwet artikel 12 Samenwerking, overleg en bijzondere rechten van de ondernemingsraad, de personeelsvertegenwoordiging en de belanghebbende werknemers; Arbeidsomstandighedenwet artikel 15 Deskundige bijstand op het gebied van bedrijfshulpverlening; Arbobesluit artikel 3.8 Brandmelding en brandbestrijding

Het niet goed kunnen bestrijden van een brand

Aandachtspunten/Maatregelen

    Keukens: Het gebruik maken van de volgende blusmiddelen: in de keuken dient ten minste een poederblusser van minimaal 6 kg inhoud aanwezig te zijn; bij aanwezigheid van open vuur moet een blusdeken aanwezig zijn; van frituurovens moeten de deksels in de directe nabijheid aanwezig zijn om eventueel als vlamdover te kunnen dienen. Lasruimte: Zorg voor voldoende

Log in of activeer deze boektitel om verder te lezen.

Om het hele document te lezen moet u eerst inloggen of deze boektitel activeren.

Inloggen

Log in met uw e-mailadres en wachtwoord om het hele document te lezen.

Nu inloggen

Activeren

Activeer deze boektitel om het hele document te lezen.

Boektitel activeren